Referenties

De coaching gesprekken met Else hebben mij letterlijk en figuurlijk lucht gegeven. Ruimte om weer te doen en te denken wat ik vind. Else's coaching is zowel warm en vriendelijk als van een hoge kwaliteit.

Contactgegevens bekend bij Else

"Dat is van mij”. Door Else kwam deze zin er uit, terwijl ik vaker op de stoel heb gezeten tegenover een coach, psycholoog, arts etc. Zo simpel, zo belangrijk en zo bepalend voor de keuzes die ik elke dag maak. Keuzes die ik nu elke dag KAN maken....”dat is van mij!"

Noortje

'Gaat het ooit nog goed komen?' Deze vraag is in ruim een jaar tijd erg vaak door mij gesteld. Else heeft mij erg geholpen door met de juiste vraagstelling mijn ogen te openen. De praktische manier van coachen heb ik als erg prettig ervaren. Ik denk nog regelmatig aan de tips en gesprekken van Else als ik even vast dreig te lopen. Even de bewustwording zorgt ervoor dat ik weer verder kan.

Mieke

Else deed voor mij wat geen enkele andere therapeut ooit echt heeft gedaan, écht luisteren en mijn herstel op nummer 1 zetten. Met haar empathisch vermogen en warm hart creëerde Else voor mij een ruimte waarin alles gezegd kon worden en waar ik mij volledig veilig voelde in een tijd waar niets en niemand veilig leek. Samen met Else heb ik enorme sprongen vooruit gemaakt en ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten.

Sterre

“Wandelen met Else” heeft mij op een aantal aspecten mijn ogen geopend. Else heeft mij laten zien wie ik werkelijk ben en vooral waar ik sta in het leven. Het was een heerlijke wandeling in een zeer mooi en rustig gebied. Dank je wel Else.

Contactgegevens bekend bij Else