elseheader1
else kust
Beste lezer,

Met trots presenteer ik de nieuwe nieuwsbrief van Else coacht. Ik stuur je die als persoonlijke relatie toe en ben natuurlijk reuzennieuwsgierig wat je er van vindt. Schroom niet, mail mij gerust.

Mocht je de ontvangst niet op prijs stellen, vanzelfsprekend even goede vrienden. Je kunt je onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven en ik zorg er voor dat jouw e-mailadres uit mijn bestand verwijderd wordt.

Met trotse groet,

Else van Geffen

 

Met professionaliteit, passie en plezier werken

else quote ncaHet is belangrijk dat mensen met professionaliteit, passie en plezier werken. Dat vindt Else. 'Daarom heb ik mij afgelopen tijd verdiept in Natuur Cultuur Analyse N.C.A.®. Die organisatieanalyse geeft interessante inzichten voor de organisatie als geheel, alsook voor het individu. Ik ben hiervoor als N.C.A.® Coach gecertificeerd en pas deze organisatieanalyse met succes toe in mijn praktijk'.

Wil je weten wat N.C.A.® voor jouw organisatie kan betekenen?

Klik hier voor meer informatie of bel mij gerust voor verdere toelichting.

Anderen over Else
 
Op mijn website deelt een aantal van mijn cliënten met genoegen en oprecht hun ervaringen. Wil je zelf lezen hoe uitgesproken 'Anderen over Else' als coach zijn? Klik dan hier.
 
else nws 3Zicht op eigen persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelgebieden
 
De C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool is een bewezen en beproefd instrument dat het persoonlijkheidsprofiel van iemand beschrijft. Persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en de ontwikkelgebieden worden zichtbaar. Wil je weten hoe het C.A.D.T.® persoonlijkheidsprofiel je verder kan brengen en wat Else als coach voor je kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of bel mij gerust voor verdere toelichting.
 
else schoon schipSchoon schip maken

'Schoon schip maken' is de titel van mijn jongste blog. Ontdek zelf wat deze handen jou kunnen zeggen.

Quote
Rust en vrijheid zijn er wanneer je de werkelijkheid raak.'
 
Jokita Hermsen
www.elsecoacht.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Facebook | LinkedIn
Powered by: Peter Zwetsloot Communicatie (content) & BizzieBee Creative Communications (design)
 
U ontvangt deze nieuwsbrief als persoonlijke relatie van Else van Geffen | Else coacht.