elseheader2
else kust
Beste lezer,

else contactWhat Else? Deze quote heeft voor mij een dubbele betekenis. Vrij vertaald betekent het “wat zou ik anders?” Alles blijft bij het zelfde, ik ben zoals ik ben, er is geen andere manier. Maar ik kan ook zeggen, “hoe kan het anders?” Hoe kan ik in de persoon die ik ben, anders omgaan met de dingen die niet prettig zijn of waar ik last van heb? Ik wil weten en voelen waar het nu werkelijk om draait.

Om dat te ontdekken heb ik diepgaande kennis nodig en inzicht in mijzelf. Het Jungiaans Instituut is de plek waar ik dit allemaal mag ervaren en leren. Het inzicht dat ik heb verkregen is dat het altijd bij mijzelf begint. Van binnen naar buiten. Buiten laat zien waar ik tegenaan loopt, binnen in mijzelf heb ik daarmee iets te doen. Zo ga ik ook in gesprek met mensen. Zelf ontdekken waar het nu zit en hoe er mee om te gaan. Door vragen en overdenken ontstaat een nieuw concept. Mag ik je uitnodigen…”What Else?”
Met hartelijke groet,

Else van Geffen

 

Met professionaliteit, passie en plezier werken

else quote ncaHet is belangrijk dat mensen met professionaliteit, passie en plezier werken. Dat vindt Else. 'Daarom heb ik mij afgelopen tijd verdiept in Natuur Cultuur Analyse N.C.A.®. Die organisatieanalyse geeft interessante inzichten voor de organisatie als geheel, alsook voor het individu. Ik ben hiervoor als N.C.A.® Coach gecertificeerd en pas deze organisatieanalyse met succes toe in mijn praktijk'.

Wil je weten wat N.C.A.® voor jouw organisatie kan betekenen?

Klik hier voor meer informatie of bel mij gerust voor verdere toelichting.

Anderen over Else
 
Op mijn website deelt een aantal van mijn cliënten met genoegen en oprecht hun ervaringen. Wil je zelf lezen hoe uitgesproken 'Anderen over Else' als coach zijn? Klik dan hier.
 
else nws 3Zicht op eigen persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelgebieden
 
De C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool is een bewezen en beproefd instrument dat het persoonlijkheidsprofiel van iemand beschrijft. Persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en de ontwikkelgebieden worden zichtbaar. Wil je weten hoe het C.A.D.T.® persoonlijkheidsprofiel je verder kan brengen en wat Else als coach voor je kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of bel mij gerust voor verdere toelichting.
 
Pantha Rei

elsecoacht else panta rheiPanta Rhei is de titel van mijn jongste blog. Ontdek zelf in welke stroom jij op dit moment bent.

Quote
'Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen,
want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt.'
 
Heraclitus
www.elsecoacht.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Facebook | LinkedIn
Powered by: Peter Zwetsloot Communicatie (content) & BizzieBee Creative Communications (design)
 
U ontvangt deze nieuwsbrief als persoonlijke relatie van Else van Geffen | Else coacht.