te55 elseheader3
else head
else nws 4Beste lezer,
 
De zomer is alweer voorbij. Voor de meesten zit de vakantie er weer op. Ook ik ging er even tussenuit. Voor dit jaar had ik nog niet zo veel gepland en eigenlijk was dat wel heerlijk. Kijken hoe het lopen zou, wel of geen zin hebben om koffers te pakken met natuurlijk het risico dat alle vol geboekt is. Het was mij allemaal prima. Ik vroeg mij wel meteen af: Heb ik dan nergens zin in? Moet ik niet iets willen? Het zou de ultieme vakantie zijn, niets willen. Het nemen zoals het komt en pas iets gaan doen, op het moment dat je er zin in hebt. En dat heb ik ook gedaan. Het is een actieve vakantie geworden, met veel dagwandelingen en fietsen aan de Zeeuwse kust. Het was heerlijk! Geniet van alle mooie dingen en ik hoop je dit najaar weer ergens te ontmoeten.
 
Met hartelijke groet,
 
Else van Geffen
 
else nws 1
NIEUW
Wandelen ‘op de Kop’
Wat doe ik dit graag! Wandelen op de Kop van Schouwen in Zeeland. Het is een plek waar ik altijd naar toe ga om tot rust te komen, om de stilte te ervaren en om weer geïnspireerd te raken. Vanaf nu heb ik de mogelijkheid om dit met jullie te delen. Heb je het gevoel dat je vast zit, geen antwoord op een vraag krijgt, of ben je in een situatie beland waar je niet uitkomt? Ik wandel graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over mijn nieuwe activiteit ‘Wandelen met Else’.
 
else nws 2Stap eens uit je gedachten!
 
In mijn nieuwe blog schrijf ik over eigen bedenksels en hoe graag we daaraan aan vast houden. Maar wat doe je als het niet uitkomt zoals je had gedacht? Ik ervaar het maar al te vaak zelf. Hoe meer ik vasthoud, hoe meer ik lessen in loslaten krijg. Lees verder in mijn blog, Klik hier.
 
Anderen over Else
 
Op mijn website deelt een aantal van mijn cliënten met genoegen en oprecht hun ervaringen. Wil je zelf lezen hoe uitgesproken 'Anderen over Else' als coach zijn? Klik dan hier.
 
else nws 3Zicht op eigen persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelgebieden
 
De C.A.D.T.® | Competence Analysis Development Tool is een bewezen en beproefd instrument dat het persoonlijkheidsprofiel van iemand beschrijft. Persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en de ontwikkelgebieden worden zichtbaar. Wil je weten hoe het C.A.D.T.® persoonlijkheidsprofiel je verder kan brengen en wat Else als coach voor je kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of bel mij gerust voor verdere toelichting.
 
Quote
Gedachten zijn niet hardnekkig. Wat hardnekkig is, is onze gewoonte om ze te geloven
 
Nin Sheng
www.elsecoacht.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Facebook | LinkedIn
Powered by: Peter Zwetsloot Communicatie (content) & BizzieBee Creative Communications (design)
 
U ontvangt deze nieuwsbrief als persoonlijke relatie van Else van Geffen | Else coacht.