Beste lezer,
 
Wat is er allemaal met mij gebeurd de afgelopen tijd? Nou, best heel veel. Het was een tijd van zoeken naar iets heel diep in mij waar ik liever niet naar kijken wilde, vechten tegen de klok, spannend of het wel zou lukken, weten dat het wel goed komt en toch…? Terwijl ik dit zo schrijf besef ik mij dat iedereen het laatste half jaar totaal anders geleefd heeft. Met heel andere belevenissen, mooi of minder mooi, misschien wel intens verdrietig of juist super geweldig. In elk geval had ieder zo zijn of eigen unieke half jaar. Daar kan ik mij oprecht heel erg over verwonderen. Graag deel ik met jullie een stukje van mijn laatste half jaar. Veel leesplezier!
 
Met hartelijke groet,
 
Else van Geffen
 
Joehoe, ik ben geslaagd!!!
 
Na vijf jaar studie dieptepsychologie mag ik mij dan toch echt Analytisch Therapeut noemen!
Een soortgelijk bericht heb ik naar heel veel mensen gestuurd. Nooit eerder heb ik een dergelijk prachtig gevoel gehad als ik weer eens een diploma of akte had gehaald. Natuurlijk was ik blij met al die andere diploma’s, maar kennelijk mocht het nog niet helemaal van mijzelf. Nu wel! Ik mag blij zijn, het rondbazuinen aan iedereen die het horen wil.

Zo begint mijn nieuwe blog. Ik vertel in het kort wat ik nu doe en wat dit voor je kan betekenen. Analytisch Therapeut, een vak apart! Klik hier/Blog
 
Anderen over Else
Nieuwe verhalen van mensen die met genoegen en oprecht hun ervaringen willen delen.Wil je zelf lezen hoe uitgesproken 'Anderen over Else' als coach zijn? Klik dan hier.
 
Wandelen ‘op de Kop’
 
Wat doe ik dit graag! Wandelen op de Kop van Schouwen in Zeeland. Het is een plek waar ik altijd naar toe ga om tot rust te komen, om de stilte te ervaren en om weer geïnspireerd te raken.
Inmiddels heb ik een aantal van deze wandelingen samen mogen maken. Hoe bijzonder was dat! We lopen, zitten en schrijven wat, soms mijmerend, dan weer boos of vertwijfeld. De natuur doet de rest, geeft zuurstof, de wind waait door je haar, je hebt het koud of warm. Het bijzondere was, dat het is alsof de natuur meewerkt. Alsof zij weet waar we mee bezig zijn. Soms ervaren we op het juiste moment een beeld in de natuur die precies bij het thema past. Synchroniciteit, omdat het dan ineens duidelijk wordt. Hoe bijzonder! Wil je dit ook ervaren? Ik wandel graag met je mee.
 
Zicht op eigen persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelgebieden
 
Wie je weten hoe het werkt bij jou? Hoe de energieën die in jou aanwezig zijn samenwerken of juist tegenwerken, hoe ze zich tot elkaar verhouden en waar je opnieuw aandacht mag gaan geven? Een C.A.D.T.® persoonlijkheidsprofiel geeft zich op jezelf en kan je verder brengen. Klik hier voor meer informatie of bel mij gerust voor verdere toelichting.
 
Quote
Ego zegt: ”Zodra alles op zijn plaats valt, zal ik vrede vinden.”

Ziel zegt: “Vind vrede en alles zal op zijn plaats vallen.”
www.elsecoacht.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Facebook | LinkedIn
Powered by: Peter Zwetsloot Communicatie (content) & BizzieBee Creative Communications (design)
 
U ontvangt deze nieuwsbrief als persoonlijke relatie van Else van Geffen | Else coacht.