else vuurtorenUitgangspunt

Als hoofd en hart samenkomen, bent u bewust van wat u doet.
Maar al te vaak doen we de dingen op de automatische piloot en reageren we vanuit een bepaald patroon. Deze conditionering is maar moeilijk te doorbreken. De kans bestaat dat we op enig moment niet meer in staat zijn om te creëren en vast lopen in zaken of gedachten.

Als u het gevoel heeft dat u er niet uitkomt, geen antwoord krijgt op een vraag, of in een situatie beland bent, waarvan u niet weet hoe er mee om te gaan, dan is deze dag iets voor u. Door te wandelen is de eerste stap al gezet. U geeft zelf stap voor stap woorden aan wat er speelt. Door letterlijk te bewegen, komt er weer ruimte om uw eigen weg te vinden.

else schouwenDoel

Door nieuwe woorden en veranderend inzicht krijgt u weer lucht, nieuwe grond onder de voeten, er waait een andere wind en u krijgt weer zin.


Voor wie?

  • Managers, bestuurders of ondernemers van een bedrijf of organisatie. De waan van alledag te laten voor wat het is en te kijken naar uw eigen vragen, motivatie, drive en mogelijkheden. Traject van bezinning en bezieling.
  • Professionals, gericht op de persoonlijke ontwikkeling. Inzicht in eigen handelen, weerkerende patronen, onbeantwoorde vragen.

else paddestoel 2Mijn rol

Ik loop een eindje mee op uw pad. Voor we op stap gaan, nodig ik u uit om te verwoorden wat u aan het eind van de dag ontdekt zou willen te hebben. Tijdens de wandeling gaan we in gesprek. Voor mij is niets vanzelfsprekend en stel daarom vragen die u niet vaak gesteld krijgt. Verrassend, confronterend, verhelderend, in elk geval anders dan u gewend bent. Soms geef ik stilte, omdat de stilte ook spreekt. Aan het eind van de wandeling kijken we terug op de dag. Wat neemt u mee en wat laat u achter?


Hoe verder?